Midlertidig bolig aarhus

Med ejendomme i centrum af Århus, tilbyder Stayinaarhus.dk midlertidige boliger til længere og kortere ophold. Vores midlertidige lejemål benyttes af både danske og udenlandske besøgende, der har behov for en bolig i en begrænset periode. Da det er muligt at leje både små og store lejligheder med et eller flere værelser, finder vi på bedste vis frem til en bolig, der passer til den besøgendes behov på månedsbasis eller årsbasis.

Midlertidig bolig i Aarhus

Fuldmøblerede boliger med TV, internet og vaskefaciliteter

fuldmøblerede midlertidige boliger Århus

Stayinaarhus.dk hjælper både private og virksomheder, når behovet for bolig i Aarhus opstår. Virksomheder benytter i høj grad vores boliger til at lette indlogering af udenlandske ansatte, da vores løsning tilbyder fuldmøblerede lejligheder på månedsbasis med tv og internet.

Når virksomhederne lejer midlertidige boliger hos os, garanterer vi, at kvaliteten af lejligheder og service er i top.

Derfor har vi gennem årenes løb fået mange tilbagevendende virksomhedskunder. De ved, at når deres ansatte indlogeres hos Stayinaarhus, kan de ankomme til Aarhus og føle sig hjemme fra første dag.

Boligmarkedet i Aarhus kan være udfordrende, og vi hjælper derfor ofte tilflyttere med en midlertidig bolig, mens boligsøgningen i Aarhus står på.

Kunne du tænke dig at høre mere om hvad vi kan tilbyde, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er helt sikre på at vi kan lave en løsning der passer til dine behov.

Genhusning i Aarhus

Planlagt og akut genhusning i vores midlertidige boliger

genhusning og midlertidige boliger århus

Står du uden bolig i en periode pga. flytning, ombygning, eller akut skade i hjemmet er vores lejligheder i Århus en god løsning i en ellers presset situation.

Vi hjælper med både planlagte genhusninger og akutte genhusninger, hvor behovet opstår pludseligt. Da vores midlertidige boliger er fuldmøblerede har du mulighed for at flytte ind uden bekymringer; du ved at dit midlertidige hjem er klar til indflytning, og at hverdagen kan fortsættes uden forstyrrelser.

Ved akutte genhusninger har vi mulighed for tilbyde en løsning, der udabejdes i samarbejde med dit forsikringsselskab. Vi bestræber os på at skabe professionelle og hurtige løsninger til ethvert behov og situation.

Bor man i en af vores lejligheder i Århus er det muligt at få rengørt boligen efter behov. Alt efter hvor længe et ophold og hvilke behov man har, kan man tilvælge ugentlig eller månedlig rengøring, hvor der desuden leveres rent linned og hændklæder.