Genhusning i Aarhus

Stayinaarhus.dk har forskellige størrelser lejligheder i Aarhus, der passer til ethvert behov og ønske. Vi tilbyder planlagt genhusning i forbindelse med ombygning og akut genhusning, hvis uheldet er ude og der er behov for en hurtig og professionel løsning. Med fuldmøblerede lejligheder, der alle har TV, internet og vaskefaciliteter, kan vi tilbyde en nem løsning, når behovet for genhusning opstår. Vi bestræber os på at klare det praktiske omkring genhusningen, så du kan fortsætte hverdagen uden afbrydelser eller bekymringer.

serviced apartments in aarhus city

Planlagt genhusning

Skal du genhuses pga. en planlagt ombygning i dit hus, giver det os gode muligheder for at lave en løsning i fællesskab, som fungerer fra dag et. Med 1, 2 og 3-værelses lejligheder i Aarhus midtby finder vi frem til løsninger, der kan tilpasses forskellige behov for beliggenhed, pris og størrelse. Med en af vores fuldmøblerede lejligheder, kan hverdagen fortsættes uden udfordringer, mens ombygningen færdiggøres.

Hos Stayinaarhus.dk finder vi en løsning, der passer til dine behov. Kontakt os og hør mere om planlagt genhusning her, eller på telefon +45 86 27 67 77.

 

Vi mødes gerne til en snak, hvor vi kan gennemgå mulighederne for genhusning og høre mere om dine behov og ønsker til et midlertidigt hjem.

Akut genhusning

Ved akut opståede skader i hjemmet kan en hurtig og professionel genhusning være en stor hjælp i en ellers presset situation. Stayinaarhus.dk har flere muligheder for genhusning og midlertidige boliger, og vi vil altid være behjælpelig med en hurtig løsning. Er der behov for genhusning her og nu, vil det ofte være Hotel Faber i Eckersbergsgade, som med fuldmøblerede hotellejligheder kan hjælpe med kortest varsel. Herefter kan vi, evt i samråd med dit forsikringsselskab aftale en løsning for den videre genhusning.

 

Vi er klar ved telefonen på + 45 86 27 67 77, når behovet for genhusning er akut. I mindre akutte tilfælde kan vi kontaktes her.